Capital Value

Capital Value is dé specialist op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt en zorgvastgoedmarkt en levert transactie-, taxatie-, research en asset management diensten.

 

Afbeelding met persoon, grond, buiten, strand

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wij hebben plezier in wat we doen
Sinds 2012 zijn wij uitgegroeid tot het grootste team van specialisten op de woningbeleggingsmarkt. Wij hebben een uniek netwerk in binnen- en buitenland van actieve marktpartijen en stakeholders en wij onderscheiden ons door een persoonlijke, proactieve en professionele aanpak.

Wij zijn een gedreven en professioneel team
Capital Value is een snelgroeiend bedrijf met een team van ruim 75 medewerkers. Een mooie mix van young professionals en ervaren adviseurs en taxateurs. Wij hebben een informele bedrijfscultuur: korte lijnen, verbonden en flexibel.

Wij leiden je op tot vastgoedprofessional
Nieuwe collega’s worden direct meegenomen in ons Capital Value Academy programma waarin zowel hard als soft skills worden verbeterd en je talent en interessegebied verder worden ontwikkeld. Loop mee met bestaande projecten en leer hoe verkoopprocessen en taxatieopdrachten conform het protocol van Capital Value worden uitgevoerd.

BRANCHE
Residential

KANTOORLOCATIES
Utrecht, Amsterdam en Rotterdam

AANTAL WERKNEMERS
± 75 werknemers

STUDIEACHTERGROND
HBO en WO studies in de richtingen vastgoed, makelaardij, economie, bedrijfskunde, finance en Sociale Geografie & Planologie.

CONTACT INFO
Contact:
Astrid Scheper
E-mail:
werken@capitalvalue.nl
Adres: Maliebaan 85, 3581 CG Utrecht
Telefoon: 030 72 71 700

WEBSITE
www.capitalvalue.nl