Capital Value

Capital Value is specialist en marktleider op de Nederlandse woningbeleggingsmarkt. Onze dienstverlening bestaat uit het leveren van transactie-, taxatie-, research en asset management diensten aan institutionele en particuliere beleggers, corporaties, banken, ontwikkelaars, (semi)overheid en zorginstellingen. Met een team van gedreven professionals met actuele marktkennis bereiken we samen met onze opdrachtgevers een optimaal resultaat.

Wij hebben plezier in wat we doen
Sinds 2012 zijn wij uitgegroeid tot het grootste team van specialisten op de woningbeleggingsmarkt. Wij hebben een uniek netwerk in binnen- en buitenland van actieve marktpartijen en stakeholders en wij onderscheiden ons door een persoonlijke, proactieve en professionele aanpak.

Wij zijn een gedreven en professioneel team
Capital Value is een snelgroeiend bedrijf met een team van ruim 75 medewerkers. Een mooie mix van young professionals en ervaren adviseurs en taxateurs. Wij hebben een informele bedrijfscultuur: korte lijnen, verbonden en flexibel.

Wij leiden je op tot vastgoedprofessional
Nieuwe collega’s worden direct meegenomen in ons Capital Value Academy programma waarin zowel hard en soft skills worden verbeterd en je talent en interessegebied verder worden ontwikkeld. Je loopt mee met bestaande projecten en leer hoe verkoopprocessen en taxatieopdrachten conform het protocol van Capital Value worden uitgevoerd.

  • Wij werken met een hecht en gezellig team
  • Wij hebben een informele bedrijfscultuur waar hard wordt gewerkt maar ook veel wordt gelachen
  • Wij zijn een jonge, dynamische organisatie waarin (bijna) alles kan
  • Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling
  • Wij organiseren diverse activiteiten, zoals maandelijkse borrels, leuke sportieve uitjes en een jaarlijkse ski- of zonvakantie

Stuur ons een e-mail met je CV en een motivatie naar werken@capitalvalue.nl of neem eerst contact op met Astrid Scheper. Zij vertelt je graag meer over de kansen die wij je kunnen bieden.

Adres
Maliebaan 85
3581 CG Utrecht

Contactpersoon
Marjolein Boerkamp
m.boerkamp@capitalvalue.nl

Branche
Residential

Kantoren
Utrecht, Amsterdam en Rotterdam

Aantal werknemers
± 75

Studieachtergrond
HBO en WO niveau

Website
www.capitalvalue.nl