Bouwinvest

Met een betrokken en kennisgedreven team van circa 220 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: een optimaal financieel en maatschappelijk rendement zodat onze klanten hun pensioenen kunnen uitbetalen. We beleggen voor de lange termijn en beheren wereldwijd € 14,1 miljard (HY 2021) in de diverse vastgoedsectoren. We dragen door ons vermogensbeheer bij aan een duurzame, leefbare, toegankelijke stedelijke omgeving en het verbeteren van pensioenuitkeringen. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Wij noemen dat Real Value for Life.

Bouwinvest is een groeiende organisatie die volop in beweging is. De wereld en de samenleving veranderen steeds sneller. Duurzaamheid en technologische ontwikkelingen worden steeds belangrijker in ons vakgebied. Aandeelhouders vinden naast financieel rendement het maatschappelijk rendement steeds belangrijker en vragen om proactieve stakeholder gedreven klantinformatie. Bovendien maakt Bouwinvest een transitie door naar multiclient manager. Om verder te groeien is het aantrekken van funding van nieuwe (internationale) investeerders essentieel.

Het hoofdkantoor van Bouwinvest is gevestigd in Amsterdam. Vanwege onze groei heeft Bouwinvest recent kantoren in Sydney (2019) en New York (2020) geopend.