AT Osborne

Over AT Osborne

De inrichting van de leefomgeving draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn van de mens. Denk daarbij aan onbelemmerde mobiliteit, een schoon en veilig milieu, passende huisvesting en goede gezondheidszorg. AT Osborne draagt daaraan bij met duurzame oplossingen. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen en tussen plannen en praktijk. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Met ons vele talenten zijn wij als geen ander in staat om vanuit verschillende perspectieven te kijken.

Onze mensen

Met ruim 150 specialisten werken wij met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat. Onze (project)managers en consultants zijn vindingrijk en handelen daadkrachtig, met als drive het vinden van de best haalbare oplossing voor de ambities van onze klant. Wij trainen onze mensen permanent via ons eigen opleidingsinstituut ‘AT Osborne Academy’.

Jouw carrière

Wij helpen je graag om te groeien in je vak. Al onze starters worden daarom opgenomen in het Young Osborne Professional-programma. Dit bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines en begeleiding bij het werken als adviseur.

Je carrière staat in het begin in het teken van werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met het brede werkveld van het bedrijf. We geven je al snel veel eigen verantwoordelijkheid en je bouwt aan een eigen profiel. Jouw eigen kennis, ervaring en ambities bepalen in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt.

We bieden studenten ook de mogelijkheid een scriptie te schrijven over een onderwerp dat aansluit bij het werkveld van ons bureau. Een werkstage behoort ook tot de mogelijkheden.

Als Young Osborne Professional werk ik aan projecten met een maatschappelijke impact en doe ik in korte tijd veel praktische ervaring op. Ik krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en te groeien tot de expert die ik graag wil zijn om het verschil te maken. Samen met 150 gemotiveerde collega’s ga ik met onze opdrachtgevers voor het beste resultaat.
Dominique Berck – Young Osborne Professional

Branche: Consultancy

Kantoor: Baarn

Aantal werknemers: 160

Studieachtergrond: Universitair, diverse studierichtingen

Contact: Marloes de Haas

Email: marloes.dehaas@atosborne.nl

Adres: John F. Kennedylaan 100, 3741 EH Baarn

Telefoon: +31 (0)35 5434343

Website: www.atosborne.nl