a.s.r. real estate

Al meer dan 125 jaar investeert a.s.r. real estate in vastgoed en beheert zij beleggingen in agrarische grond, woningen, winkels, science parks en kantoren voor institutionele investeerders. We zijn onderdeel van a.s.r., één van de grootste beursgenoteerde verzekeraars in Nederland. We beheren vastgoedportefeuilles die zich kenmerken door goede verhuurbaarheid in verschillende economische omstandigheden.

De winkel, woning, kantoren en science park portefeuille is opengesteld voor institutionele beleggers, die op zoek zijn naar stabiele vermogensontwikkeling. Zij kunnen deelnemen in het ASR Dutch Prime Retail Fund, ASR Dutch Core Residential Fund, ASR Dutch Mobility Office Fund en ASR Dutch Science Park Fund of hun (inter)nationale vastgoed vermogensbeheer bij ons onderbrengen.

Eeuwigheidswaarde voor beleggers, gebruikers én samenleving

Langetermijndenken zit in onze genen. We willen een bedrijf zijn waar klanten en relaties op kunnen vertrouwen en een waardevol onderdeel zijn van de maatschappij. Onze langetermijnvisie vertaalt zich in zorgvuldige selectie, beheer en (her-)ontwikkeling van agrarisch grond en vastgoed. Ook hebben we een sterke kwaliteitsfocus: we geloven dat kwaliteit zijn waarde behoudt en investeren daarom continu in onderhoud, goede materialen en duurzaamheid van gebouwen en duurzaam grondgebruik.

Werken bij a.s.r. real estateDe mensen bij a.s.r. real estate worden vaak getypeerd als deskundig en nuchter, maar ook alert op kansen in de markt. Bij a.s.r. real estate beland je midden in een inspirerende werkomgeving. Door de diversiteit aan vastgoedsegmenten die wij managen, zijn de mogelijkheden die we kunnen bieden zeer gevarieerd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij a.s.r. real estate, kijk dan op www.werkenbijasr.nl

Branche: Vastgoed vermogensbeheer

Kantoor: Utrecht

Aantal werknemers: 150

Studieachtergrond: HBO/WO, bedrijfskunde, (bedrijfs-)economie, bouwkunde, geografie, vastgoedkunde en rechten

Contact: Heert-Jan Dokter, corporate recruiter a.s.r.

Email: recruitment@asr.nl

Adres: Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht 

Telefoon: 030 257 99 66

Website: www.asrrealestate.nl